top of page
001.jpg
NIEUWJAARSWENS.jpg 2015-7-21-14:23:6

Over ons

Wie zijn wij?

BLKVLD uitgevers is opgericht in 2015. Wij zijn gespecialiseerd in geschiedenis, cultureel erfgoed, archeologie, etnografie, natuur en kunst. Daarnaast staan we open voor allerlei verschillende onderwerpen en voelen ons vrij uit te geven wat we interessant of belangrijk vinden.

BLKVLD uitgevers is voortgekomen uit een ontwerp- en communicatiebureau Blikveld, opgericht in 1996. BLKVLD wordt geleid door Lonneke Beukenholdt en Jolanda Bos.

Lonneke Beukenholdt

Lonneke is ontwerper en uitgever. Zij is ook eigenaar van Blkvld en maakt al 20 jaar boeken. Lonneke heeft een grote affiniteit met natuur en archeologie en werkt al ruim 16 jaar in de archeologische branche om met haar ontwerpen dit onderwerp bij een groter publiek te introduceren.

Jolanda Bos

Jolanda is archeoloog en mede-eigenaar van Blkvld. Zij werkt, naast haar archeologische specialisme en advisering binnen de erfgoedsector, al jaren als schrijver voor diverse vaktijdschriften, populairwetenschappelijke uitgaven en boeken. Naast schrijfwerkzaamheden, verricht zij voor de uitgeverij met name redactionele werkzaamheden en verzorgt de marketing.

bottom of page