top of page

NATURE & ARCHAEOLOGY

BLKVLD Uitgevers staat op het punt een nieuw tijdschrift op de markt te brengen, NATURE & ARCHAEOLOGY. Het blad zal 2x per jaar verschijnen in het Engels. Het blad is uiteraard fullcolour en het formaat is 170 x 240 (staand) met ± 144 pagina’s. NATURE & ARCHAEOLOGY zal via onze distribiteur Casemate|Oxbow wereldwijd worden aangeboden. We willen in dit stadium nog geen abonnees maar registreren wel wie geïnteresseerd is.

 

Onze doelgroep is midden- en hoogopgeleid met een interesse in natuur, natuurlijke historie, archeologie, etnografie en de relatie tussen mens en natuur.

De inhoud is samengesteld uit speciaal voor ons geschreven artikelen en bewerkte eerder verschenen wetenschappelijke artikelen. Een van onze speerpunten bij de uitgeverij is de kwaliteit van beeldmateriaal. Dat is ook bij dit blad van groot belang.

 

Steekwoorden zijn flora, fauna, landschap, natuur, menselijke ontstaansgeschiedenis, geologie, evolutie, gebruik van natuurlijke materialen, kunstvoorwerpen met een natuurlijke oorsprong of vorm, water, natuurlijke historie.

logo N&A.png
bottom of page