top of page

Boeken met passie

Wij houden van boeken, de geur van vers gedrukte inkt en het knisperen van nieuw papier. Of een mooi boek op je tafel met inhoud die je boeit. We geven boeken uit die volgens ons de moeite waard zijn, waar ons hart sneller van gaat kloppen. Voor ons is het proces van het ontstaan van een boek minstens zo belangrijk als het eindresultaat. We zien dat proces als een gezamenlijk inspanning van uitgeverij en auteur, als tijdelijk collectief.

 

Lezingen, symposia of catwalk

Dat deze boeken ook onder de aandacht gebracht moeten worden spreekt voor zich. Los van een boekpresentatie, houden wij ervan om onze projecten nét op een andere manier te presenteren, middels lezingen en symposia, met bijvoorbeeld antieke klederdrachten op de catwalk, of erfgoed-clinics waarbij geur het onderwerp was.

Boekpresentaties

Uiteraard organiseren we bij het uitkomen van onze boeken, boekpresentaties waarbij de auteur exemplaren signeert. Hierbij is de keuze van de locatie belangrijk, zoals een gespecialiseerde boekwinkel, museum of een galerie.

Mediacampagnes

Wij regelen (social) mediacampagnes rondom onze boekprojecten. Ook podcasts waarbij interviews met de auteurs worden opgenomen, radio-interviews worden gegeven en recensies behoren tot de mogelijkheden.

bottom of page